Akupunktur

På Klinikk Frogner vi tilby flere typer akupunktur utført av vår erfarne akupunktør.

Akupunktur er en behandlingsform der syltynne nåler plasseres i akupunkturpunkter på kroppen. Behandlingsformen er trolig over 5000 år gammel og stammer fra Kina. Akupunktur kan blant annet virke avspennende på stramme muskler og åpne tette bihuler.  Akupunktur øker sirkulasjonen i kroppen, lokalt og generelt. I følge tradisjonell kinesisk medisin kommer symptomer på grunn av ubalanser i kroppen. En såkalt ubalanse kan oppstå som følge av for eksempel overbelastning, stress, infeksjoner eller allergiske reaksjoner.
Akupunktøren snakker lenge med pasienten på første konsultasjon for å kartlegge symptomer.  Testing og palpasjon av muskler foretas ved smertetilstander, og pulsen sjekkes grundig. Akupunktøren og pasienten setter et mål og opplegg for behandlingen.
Akupunkturbehandling er ikke smertefullt, men pasienten kan oppleve at det stråler, blir varmt eller kaldt i og rundt nålen. Akupunktur virker beroligende, så de 20-30 minutter nålene står i oppleves ofte svært behagelig.  Behandling gjentas en til to ganger per uke avhengig av om tilstanden er akutt eller av kronisk karakter.

For behandling: Trykk HER for online booking av akunpunktur eller kontakt resepsjonen på 22 12 56 00.

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før timen starter.
Ikke avbestilt time må betales.

For mer informasjon om akupunktur, se Akupunkturforeningens hjemmesider: https://akupunktur.no