VÅRE BEHANDLERE

Tom Eikelind
Tlf: 22 12 56 00 / 414 64 012
tom@klinikkfrogner.no
Muskel- og massasjeterapeut MNMF

Tom er en transformerende og intuitiv behandler som med en dypt lyttende og aksepterende tilstedeværelse inviterer og gir rom for kroppens iboende intelligens til å gjenfinne, gjenvinne og gjenopprette indre kontakt og balanse. Tom tilrettelegger for og tydeliggjør hva du egentlig vet men kanskje har glemt, og han har tiltro til at du vet selv best hva som skal til. Med omtanke og omhu bistår han med å løse opp i floker og å transformere din kroppslige erfaring slik at du kan reintegrere den med varig positiv virkning. I ord og handling er det omsorgsfull, tålmodig, mild og ydmyk, vennlig og høflig men likevel tydelig og bestemt skreddersøm det handler om.

Tom har spesialisert seg på strukturell bindevevsterapi, atlaskorrigering, psykosomatikk og behandling av kroniske og systemiske plager. Hans helhetlige behandlinger springer ut fra en iboende trang til å utforske og finne svar, han er en behandler som selv har gått veien og er utrettelig dedikert til sin egen personlige og profesjonelle evolusjon. Med bakgrunn som eventyrer og analytiker har han i mer enn syv år tilegnet seg sin terapeutiske kompetanse, videreutviklet og finslipt i møte med seg selv og sine pasienter. Han holder seg kontinuerlig faglig oppdatert gjennom tverrfaglig samarbeid, fagdager, kurs og selvstudier. Tom kombinerer solid systemforståelse og rotårsaksanalyse med dyp intuisjon og evner i stor grad å tenke utenfor boksen, noe som gjør at hans behandlinger utgjør en forskjell. Han jobber kontinuerlig med å forenkle og forbedre sin egen og andres tilværelse. Tom er lidenskapelig opptatt av løping og har god kompetanse på løpsrelatert skadeforebygging og behandling. Han løper ute året rundt og er en erfaren terrengultraløper.

Som massasjeterapeut møter Tom håndfaste problemstillinger knyttet til kroppen hver dag. Sagt på en annen måte, det er ingen problemstillinger han møter som ikke gjør seg gjeldende i kroppen på en eller annen måte. Kroppen holder som kjent regnskap. Kontakt med og varhet på sin egen kropp er en essensiell del av en bevisstgjøring, eller å gjenopprette «mind-body connection», slik at mennesket blir i stand til å ta ansvar for seg selv i sin egen situasjon. Denne helhetlige kompetansen har gitt Tom grunnlag for etterhvert å ha spesialisert seg innen strukturell bindevevsterapi, psykosomatikk og behandling av kroniske og systemiske plager som migrene, whiplash, fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom (ME), i tillegg til noe enklere men ofte like smertefulle problemstillinger som kontorplager og idrettsskader. Strukturell bindevevsterapi benyttes til å frigjøre fysisk begrenset muskulatur og ledd og å gjenskape bevegelighet og flyt for å gjenopprette kroppens naturlige holdning og funksjon. Atlaskorrigering er en nøkkel i dette arbeidet og essensielt for å få en hurtigere og varig tilheling.

Tom er utdannet massør og massasjeterapeut MNMF ved Axelsons Body Work School, gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt, har medisin grunnfag ved Bjørknes Høyskole, og er godkjent behandler i Atlaskorrigering Engelheart. Han har også studert myofascielle prinsipper og teknikker (Advanced Myofascial Techniques med Til Luchau, Anatomy Trains med Tom Myers), deep tissue release, nevrovaskulær release, spenningsregulering, energetisk massasje, øreakupunktur, somatisk psykoterapi og traumeinformert terapi. Fra tidligere er Tom siviløkonom (MSc) fra Norges Handelshøyskole (NHH) med fordypning i International Business og Gründerskolen og med flere utvekslingsopphold i utlandet, og han har befalskole/toårig etatsutdanning fra Forsvaret. Han har mer enn femten års erfaring fra næringslivet, hovedsakelig fra oljebransjen.

Book time hos Tom gjennom denne linken


Anne T. Myrvang
Tlf: 22 12 56 00 / 977 56 202
anne@klinikkfrogner.no

Muskel- og massasjeterapeut MNMF

Anne er utdannet massør og massasjeterapeut MNMF ved Axelsons Body Work School, og har medisin grunnstudium fra Helse Høgskolen i Oslo.
Hun har i tillegg studert lymfemassasje, mikromassasje (fotmassasje), samt dyp bindevevsmassasje ved hjelp av IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilisation) hos Axelsons Body Work School. Hun har også studert bindevevsmassasje etter Rosenberg Teknikk hos Stanley Rosenberg Institutt i Danmark.

Anne kan tilby følgende behandlingsformer:

  • Klassisk massasje
  • Idrettsmassasje
  • Lymfemassasje
  • Fotmassasje
  • Triggerpunktbehandling
  • Strain and Counterstrain – SCS (osteopatisk teknikk som ikke gjør vondt og som behandler hele nervesystemet)
  • Revolving, – dette er en teknikk som gjenskaper bevegelsen i muskulatur og ledd
  • Bindevevsmassasje med IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobiliattion) som er en dyp bindevevsmassasje
  • Behandling til gravide fra 3 mnd ut i svangerskapet

Anne har gjennom mange års praksis opparbeidet seg god erfaring med å behandle pasienter med mange ulike plager. Hun har bl.a. god erfaring med forebyggende og behandlende plager hos idrettsutøvere (bl.a. landslagsutøvere i styrkeløft) og som bedriftsmassør siden 2008 hos revisjonsfirmaet RSM.

Anne er genuint interessert i å hjelpe sine pasienter og å holde seg faglig oppdatert gjennom utstrakt tverrfaglig samarbeid, fagdager og kurs.
Jobber helhetlig og tar alle aspekter av pasientens liv i betraktning og gir ut fra det en behandling som er individuelt tilpasset for hver enkelt.
Hun har fokus på en grundig sykehistorie og undersøkelse, og kombinerer et bredt spekter av teknikker for å gi den mest effektive behandlingen, eventuelt henvise videre til annen behandling hvis hun ikke kan hjelpe.
Fra tidligere har Anne økonomisk- og lederutdanning. Hun har jobbet 25 år i Skatteetaten bl.a. som seksjonssjef i Skattedirektoratet med fokus på alle typer næringsdrivende og elektronisk innrapportering.

Book time hos Anne gjennom denne linken