VÅRE BEHANDLERE

Tom Eikelind
Tlf: 22 12 56 00 / 414 64 012
tom@klinikkfrogner.no
Muskel- og massasjeterapeut MNMF

Tom er utdannet massør og massasjeterapeut MNMF ved Axelsons Body Work School, gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt, har medisin grunnfag ved Bjørknes Høyskole, og er godkjent behandler i Atlaskorrigering Engelheart. Han har også studert myofascielle prinsipper og teknikker (Advanced Myofascial Techniques og Anatomy Trains), deep tissue release, nevrovaskulær release, spenningsregulering, energiarbeid, øreakupunktur, somatisk psykoterapi og traumeinformert terapi. Tom sørger for å holde seg faglig oppdatert gjennom tverrfaglig samarbeid, fagdager, kurs og selvstudier.

Tom jobber hovedsakelig med strukturell bindevevsterapi i sine fysikalske behandlinger, og er intuitiv og systematisk i sin tilnærming. Han ser hver klient helhetlig og gir tilpasset behandling utifra hva som er problemstillingen og formålet, i tett samarbeid med klienten. Han benytter spesifikke behandlingsteknikker og målrettet tverrfaglig samarbeid som terapeutiske verktøy i et rehabiliterende eller skadeforebyggende behandlingsforløp. Han kan også tilby de ulike teknikkene som selvstendige komplette behandlinger. Tom er lidenskapelig opptatt av løping og har god kompetanse på løpsrelatert skadeforebygging og behandling. Han løper ute året rundt og er en erfaren terrengultraløper.

Fra tidligere er Tom Siv.øk/MSc øk.adm fra NHH med fordypning i International Business og Gründerskolen, og befalskole/toårig etatsutdanning fra Forsvaret. Han har mer enn femten års erfaring fra næringslivet, hovedsakelig fra oljebransjen.

Book time hos Tom gjennom denne linken


Anne T. Myrvang
Tlf: 22 12 56 00 / 977 56 202
anne@klinikkfrogner.no

Muskel- og massasjeterapeut MNMF

Anne er utdannet massør og massasjeterapeut MNMF ved Axelsons Body Work School, og har medisin grunnstudium fra Helse Høgskolen i Oslo.
Hun har i tillegg studert lymfemassasje, mikromassasje (fotmassasje), samt dyp bindevevsmassasje ved hjelp av IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilisation) hos Axelsons Body Work School. Hun har også studert bindevevsmassasje etter Rosenberg Teknikk hos Stanley Rosenberg Institutt i Danmark.

Anne kan tilby følgende behandlingsformer:

  • Klassisk massasje
  • Idrettsmassasje
  • Lymfemassasje
  • Fotmassasje
  • Triggerpunktbehandling
  • Strain and Counterstrain – SCS (osteopatisk teknikk som ikke gjør vondt og som behandler hele nervesystemet)
  • Revolving, – dette er en teknikk som gjenskaper bevegelsen i muskulatur og ledd
  • Bindevevsmassasje med IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobiliattion) som er en dyp bindevevsmassasje
  • Behandling til gravide fra 3 mnd ut i svangerskapet

Anne har gjennom mange års praksis (14 år) opparbeidet seg god erfaring med å behandle pasienter med mange ulike plager. Hun har bl.a. god erfaring med forebyggende og behandlende plager hos idrettsutøvere (bl.a. landslagsutøvere i styrkeløft) og som bedriftsmassør siden 2008 hos revisjonsfirmaet RSM.

Anne er genuint interessert i å hjelpe sine pasienter og å holde seg faglig oppdatert gjennom utstrakt tverrfaglig samarbeid, fagdager og kurs.
Jobber helhetlig og tar alle aspekter av pasientens liv i betraktning og gir ut fra det en behandling som er individuelt tilpasset for hver enkelt.
Hun har fokus på en grundig sykehistorie og undersøkelse, og kombinerer et bredt spekter av teknikker for å gi den mest effektive behandlingen, eventuelt henvise videre til annen behandling hvis hun ikke kan hjelpe.
Fra tidligere har Anne økonomisk- og lederutdanning. Hun har jobbet 25 år i Skatteetaten bl.a. som seksjonssjef i Skattedirektoratet med fokus på alle typer næringsdrivende og elektronisk innrapportering.

Book time hos Anne gjennom denne linken